RS valkampanj i full gång

2010-08-11 15:10:58
Valkampanjen för Rättvisepartiet Socialisterna (RS) är nu i full gång. I Luleå, Hanin­ge och Göteborg hålls dagligen flera torgmöten, arbets- platsbesök och dörrknackningar.

Måndag kväll den 9 augusti hade RS Luleå hittills sålt 204 valmanifest och RS Haninge hade sålt 184.
På båda orterna började valarbetarna också ta in löften från ”R100”, det vill säga personer som lovar att definitivt rösta på RS i kommunvalet.
I Göteborg kommer valmanifestet från tryckeriet senare denna vecka. Även i Stockholm har partiet ett valmanifest. I Sundsvall och Uddevalla driver partiet också aktiva kampanjer för kommunvalet.

Nya medlemmar På alla orter, även där RS inte ställer upp i kommunen eller landstinget, drivs det kampanj inför riksdagsvalet. Vi har fått flera nya intresserade till partiet under de första dagarnas intensiva kampanj.

Ekonomikampanjen Målet för RS och Offensivs ekonomikampanj för augusti är 80 000 kronor. Då ingår både inkomsterna under valkampanjen och Offensivförsäljning. Göteborg har startat väldigt bra, med när- mare 4 000 kronor den första veckan.
Per-Åke Westerlund

Gå med i RS – bli valarbetare

  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PG 87 96 49-2.

rs@socialisterna.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!