Slutresultat: 255 nya autogiroprenumeranter

2009-01-07 15:07:55
Tack alla ni som stödjer Rättvisepartiet Socialisternas arbete genom en prenumeration på Offensiv! Prenumerationskampanjen slutar på 255 nya autogiroprenumeranter.

Innan juluppehållet hade prenumerationskampanjen lett till 238 nya auto­giroprenumeranter av målet på 300 till och med den 6 januari. År 2007 fick Offensiv 255 nya prenumeranter genom kampanjen och år 2008 slutar på exakt samma resultat.
Att prenumerera på Offensiv innebär att man varje vecka får en tidning som inte bara rapporterar om aktuella händelser ur ett, för ”vanligt folk”, verklighetsbaserat perspektiv, utan även analyserar inrikes-, utrikes- och historiska frågor och kommer med svar.

I Offensiv får man också följa Rättvisepartiet Socialisternas kampanjer som vi driver runt om i landet och världen genom internationalen CWI. Men genom att prenumerera stödjer man också alla dessa kampanjer ekonomiskt.
De 255 nya prenumeranter vi fått med den här prenumerationskampanjen ger 7 650 kronor ytterligare per må­nad som används för att kunna driva kampen mot högerregeringen, mot rasismen och nazist- våldet, mot våldet mot kvinnor och som nu mot Israels terrorkrig i Gaza.
Trots att prenumerationskampanjen för den här gången är avslutad, kan man självklart teckna en prenumeration, året om.
E-posta in dina uppgifter till:
offensiv@socialisterna.org

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!