Slutspurt i antinazismens tecken

2009-11-25 18:36:48
Med mindre än en vecka kvar av november ligger ekonomikampanjen på 38 878 kronor. Det krävs nu en bra slutspurt för att nå målet på 90 000 kronor.

Den sista november är också en känd dag för alla antinazister, då 10 000 personer blockerade nazisterna på Sergels torg i Stockholm den 30 november 1991. Detta var ett stort bakslag för den nazistiska rörelsen i Sve- rige, som trycktes tillbaka.
Nu är de nazistiska och extremhö­gervindarna åter framme, med Sverigedemokraterna som får 7,8 procent i opinionsundersökningar och planerade nazistmarscher i slutet av november.

Det är nu återigen dags att aktivera sig i den antinazistiska kampen och trycka tillbaka nazisterna, precis som vi gjorde i början av 1990-talet.
Det bästa sättet att aktivera sig på är självklart att gå på kommande antinazistiska manifestationer som anordnas på gator och torg.
Ett annat sätt att hålla sig informerad och följa den antinazistiska kampen är att prenumerera på Offen­siv samt att ge bidrag till våra antinazistiska kampanjer.
Det är en bit kvar till målet på 90 000 kronor och du kan som vanligt hjälpa oss genom att sätta in pengar på PlusGirokonto: 87 96 49-2.
Eller e-posta till prenumerant­@socialisterna.org för att teckna en prenumeration på tidningen.

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!