Slutspurt och fortsatt kamp

2009-09-23 12:27:42
Med en helg kvar av september kommer det att behövas en rejäl spurt för att nå ekonomimålet på 90 000 kronor. Men partiet är allt starkare och har haft många bra kampingripanden den senaste tiden, så om vi alla hjälps åt kan vi nå målet.

I Göteborg har den nya partiföre­ningen Biskopsgården bildats, vilket är ett strålande exempel på att RS och det antikapitalistiska motståndet väx­er.
I Umeå, som kommer att bli kulturhuvudstad 2014, fortsätter kamraterna att avslöja vilket kostsamt jippo det väntas att bli och vilka som kommer att få betala det.
Även i Stockholm har vi i helgen gjort ett mycket bra ingripande då vi deltog i protesten mot de s k ”antisionisterna” och nazisterna i centrala Stockholm.
Nu ligger vi på totalt 39 916 kronor i ekonomikampanjen och det är alltså drygt 50 000 kronor som måste komma in. Som vanligt uppmanas al­la som vill hjälpa till på någon av de alla aktiviteter som kommer att hållas i helgen att kontakta oss på telefonnummer 08-605 94 00, e-post: offensiv@socialisterna.org eller om man bara vill skicka in ett bidrag så går det att göra på PlusGiro: 87 96 49-2.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!