Snart valkampanj

2018-07-25 09:14:52
Juli månad är alltid långsammare än andra månader på grund av semestertider. Dock måste vi göra ett betydande ryck den sista veckan för att klara målsättningen. Det skulle också lägga grunden för en bra start på valkampanjen.
Den 30 juli drar Rättvisepartiet Socialisternas 6 veckor långa valkampanj igång. Då kommer vi i Göteborg, Haninge och Luleå vara ute varje dag på gator och torg för att lyfta behovet av kamp och organisering för en socialistisk politik. I Haninge och Luleå har vi två mandat vardera att försvara – vi vill chocka etablissemanget genom att plocka ytterligare några mandat.
För att möjliggöra en lyckad valkampanj behöver vi ekonomiska resurser, då vi till skillnad från de etablerade partierna inte får miljontals kronor av staten via skattepengar eller tar emot pengar från storföretag.
Swisha en slant till 123-240 32 85, sätt in via PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ett bidrag – skriv ”Offensiv 100” till 72550.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!