Stöd den antinazistiska kampen!

2009-11-18 17:10:09
November månad är en månad då vi kommer att kunna dra in en hel del extra till ekonomikampanjen i och med att årets prenumerantkampanj dragit igång på allvar. Just nu ligger vi på 20 790 kronor.
Fast november månad innebär också extra kostnader.
Till exempel så gjorde Offensiv nyligen ett besök i Riga för att börja etablera CWI i Lettland och Baltikum (som det går att läsa om i detta nummer av Offensiv), vilket självklart är en extra kostnad som behöver täckas med allt det ekonomiska stöd vi kan få.

Anledningarna till att bidra ekonomiskt till Rättvisepartiet Socialisternas arbete är många, men just den- na vecka är det kanske extra viktigt att belysa det antinazistiska arbetet.
Det går att läsa om i detta nummer av Offensiv hur nazistorganisationen Sven­ska motståndsrörelsen (SMR) blev utbuade och bortdrivna från Luleå.
Till helgen väntar också en demonstration för att visa att nazister inte är välkomna till Norrland.

Även i Stockholm planeras det en motdemonstration när SMR den 28 november vill marschera på Stockholms gator. Ingen platform åt nazisterna: Stöd den antinazistiska kampen och ge ett bidrag på PostGirokonto: 87 96 49-2. Eller aktivera dig själv mot nazismen. För mer information, maila till rs@socialisterna.org eller ring på tel 08-605 94 02.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!