Stoppa nazistmarschen

2011-11-30 15:39:23
Flera olika nazistiska organisationer planerar en marsch i Stockholm lördagen den 10 december. Antirasister mobiliserar samtidigt till en stor motdemonstration – nazisttåget måste stoppas!

Nazisterna är ett allvarligt hot mot invandrare, socialister, fackliga aktiva, feminister, hbt-aktivister och alla som är mot nazism och rasism.
Nazistgrupperna är inte stora men vill använda marschen för att peppa sina anhängare och skrämma alla andra. De har ­slutit fred sinsemellan och bjudit in flera ökända nazister och rasister att tala. Bland andra Nick Griffin från det brittiska rasistpartiet BNP.

Antirasister uppmanar till motdemonstration för att stoppa nazisterna. Kampanjen ”Vi är 94 procent” samlas under parollen ”Inga nazister på våra gator” i Kungsträdgården kl 12.
Rättvisepartiet Socialisterna är en av organisationerna i kampanjen och uppmanar medlemmar och sympatisörer att sluta upp. Motdemonstrationen är viktig för att stärka alla som kämpar för rättvisa och mot rasism.
RS Stockholm

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!