Valkampanjen kostar pengar

2009-04-29 18:20:12
Riksdagspartierna gav sig själva 20 miljoner kronor till EU-valet. Totalt kommer t ex Moderaterna att satsa 15 miljoner och Socialdemokrater­na hela 25 miljoner kronor.

Även rasisterna i Sverigedemokrater­na har miljontals kronor, som de fått i statliga och kommunala bidrag, att använda för att sprida sin smutsiga propaganda.

ArbetarInitiativet litar helt på ideella bidrag. Valsedlar har beställts för närmare 30 000 kronor, en kostnad som delas mellan Socialistiska Partiet och Rättvisepartiet Socialisterna.
Återigen – de etablerade partierna får över 20 miljoner valsedlar per par­ti – gratis. ArbetarInitiativet behöver också satsa på flygblad, affischer o s v.
Om du kan bidra till Rättvisepartiet Socialisternas del av valkampanjkostna­derna går det bra att sätta in ett bidrag på PlusGirokonto 87 96 49-2, märk talongen ”EU-valet”.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!