Välkommen på valupptakt med Rättvisepartiet Socialisterna

2018-03-14 13:32:23
Slå tillbaka högerpolitik, rasism och sexism – för en socialistisk politik i valet 2018!
Lördagen den 24 mars samlas socialister och nyfikna i Jordbro kulturhus för Rättvisepartiet Socialisternas stora uppladdning inför den socialistiska valkampanjen! En valupptakt fulladdad med arbetarkamp, kvinnokamp, asylkamp, miljökamp och socialism! Kom och lyssna på våra kandidater, diskutera global och lokal kamp och ta reda på vad DU kan göra för att hjälpa oss säkra att det finns kämpande socialister valda även efter den 9 september.

  • Deltagare från hela landet + internationella gäster
  • Rapporter om kamp och segrar mot slumvärdar och nedskärningspolitiker

Jordbro Nya Kulturhus kl 14.00-18.00
Anmäl dig: rs@socialisterna.org eller 073-740 39 54

Mer fortlöpande info på Facebook!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!