Vi behöver ditt stöd!

2013-10-09 11:12:31
I måndags anordnade kampanjen FATTA en demonstration utanför riksdagen i Stockholm, mot det sexuella våldet och för en ny sexualbrottslagstiftning. Bakom kampanjen ligger organisationerna Femtastic och Crossing Borders.

Demonstrationen hölls under hela dagen, och hundratals människor samlades och kom och gick. Rättvisepartiet Socialisterna deltog under demonstrationen, och pratade med många av deltagarna. Där såldes 7 exemplar av Offensiv och en ny prenumeration på tidningen, och även en hel del annat material som exempelvis handboken ’Vägra kallas hora’. Totalt samlades 1 346 in till ekonomikampanjen.
Utöver det såldes också 9 biljetter till helgens evenemang ’Socialism i rörelse’, som anordnas av Rättvisepartiet Socialisterna i Stockholm den här helgen. Det kommer bli väldigt bra, och många är anmälda att komma.
Oktober månads ekonomikampanj ligger under skrivande stund på 6 618 kronor, av ett mål på 80 000. Med de höga kostnaderna för helgens Socialism i rörelse behöver ekonomikampanjens siffror öka, då vi kommer gå back ekonomiskt. Vill du som läser detta bidra till partiets utgifter är vi mycket tacksamma. Vi behöver stödet från läsare och medlemmar för att ekonomin ska gå runt Sätt in ditt bidrag på PlusGirokonto 87 96 49-2.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!