2007: Över 900 000 kr

2008-01-11 09:55:06




Med drygt 82 000 kronor i december slutade Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj 2007 på 901 776 kronor.
Det är bättre än de två senaste åren och det näst bästa resultatet någonsin.

Ekonomikampanjen är de samlade inkomsterna från Offensivförsäljning, prenumerationer, insamlingar på möten och pengar från listor, knappar m m på gator och torg.
För Offensivs och Rättvisepartiet Socialisternas (RS) många kampanjer och för partibygget är dessa pengar helt avgörande.

Prenumeranter

I december fick vi flera julklappsbidrag från medlemmar och prenumeranter, men framför allt var det prenumerantkampanjen som gav bra resultat (se resultat på sista sidan). Exempelvis Norrbotten värvade 55 nya prenumeranter i december. Det lade grunden för länets ekonomiresultat på 15 500 kronor, en av Norrbottens bästa månader någonsin. I resultatet ingår att Piteå nådde över 1 000 kr.
Den nya RS-orten Uddevalla gick också bra i december, med 1 424 kronor och 52 sålda Offensiv.
Januari ligger hittills på blygsamma 5 220 kronor, men nu börjar parti- och kampanjarbetet på allvar, och alla kan göra en insats.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!