RS fortsätter kämpa efter valet

2014-09-24 15:06:45
I förra veckans ekonomispalt var jag förhoppningsfull om att vi ska kunna nå upp till 80 000 kronor i september, men det blev en stor tempominskning i Ekonomikampanjen. Den enda region som har haft bra resultat den före­gående veckan är Norrbotten.

RS Norrbotten, som redan tidigare låg långt över sina normala resultat, har även den föregående veckan samlat in mycket pengar. De aktiviteter som genomförts i Sundsvall, Stockholm, Haninge och Göteborg har däremot gett väldigt låga resultat, kanske för att våra medlemmar är lite ovana vid att inte ha valkampanj men också för att många de försöker prata med är väldigt ointresserade och trötta på all partipolitik efter valkampanjen.
Rättvisepartiet Socialisterna (RS) tar dock inte fyra års paus, till skillnad från andra partier, utan fortsätter att sälja tidningar och driva kampanjer mot nedskärningarna oavsett vem som vann valet.
 
21 nya medlemmar värvades under valkampanjen. Av dessa 21 medlemmar bor tio i Haninge, åtta i Luleå, två i Göteborg och en i Stockholm.
Om du vill gå med i partiet kan du skicka e-post till rs@socialisterna.org eller ringa och prata med oss. Du hittar telefonnummer till din lokala parti­förening i mötesspalten i Offensiv. Kom gärna på ett möte! ■