60 000 kvar till målet

2016-10-21 12:24:03
Mer än hälften av månaden har nu passerat, men vi har hittills endast uppnått en fjärdedel av målsättningen för oktober månad. Med veckans resultat på 11 114 kronor inräknade har vi fått in totalt 20 460 kronor. 

Antal personer som tecknar en ny prenumeration på Offensiv fortsätter att stiga och sedan början av månaden kommer Offensiv till ytterligare 59 brevlådor varav nio stycken är via autogiro. Har du inte ännu tagit en autogiroprenumeration – hör av dig nu. Det är inte bara ett bra sätt att garantera att Offensiv kommer direkt hem till dig varje vecka, utan att det är också ett viktigt sätt att stödja vårt arbete ekonomiskt då vi förlitar oss på frivilliga bidrag för att kunna bedriva vår politiska kamp.

Som alltid är det också möjligt att bidra direkt. Vi uppskattar vartenda bidrag, stort som litet. Det finns flera sätt att göra det – Swisha direkt till 123-240 32 85, sätta in på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack! /Stephen Rigney

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!