92 nya autogiro hittills

2012-04-25 15:53:34
Nu har autogirokampanjen kommit igång ordentligt; hittills har 92 personer tecknat nya autogiroprenumerationer under kampanjen.
Det har lett till att vi den här veckan totalt har 1 813 autogiroprenumeranter, vilket är det högsta antalet någonsin!

Men det återstår fortfarande att få in 188 nya autogiroprenumeranter för att nå målet på 280 ­inför Offensiv 1 000 den 19 maj.
Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj för april går också framåt, och ligger nu på 52 792 kronor av ett mål på 75 000 kronor. Med en helg kvar av april får vi kämpa för att nå målet, men det är inte alls omöjligt! Även autogirokampanjen bidrar till ekonomikampanjen, då den också drar in pengar till partiet och tidningen.

En av anledningarna till att få fler prenumeranter är för att kunna finansiera utökningen till 16 sidor, alla i fyrfärg. För att klara det behöver vi ditt stöd!
Börja prenumerera idag!
Sänd dina uppgifter till prenumerant@socialisterna.org, eller ring 08-605 94 03 för att börja prenumerera via autogiro!

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!