# 999: En vecka kvar

2012-05-13 00:50:56


Läkerolarbetarna från Gävle.

Nu är det bara en vecka kvar till Offensivs jubile­umsdag. Nummer 1 000 ska firas med möten, workshops och en festmiddag med underhållning.

Bland de bokade artisterna finns Vladimir G, Ismile, Victor Parra, samt Rrriotsamba. Bland talarna finns Margareta Dahlqvist från sjukhusockupanterna i Dorotea och arbetare från Läkerolfabriken i Gävle.

Nummer 1 000 innebär också ett nytt steg för Offensiv. För nästa vecka är 16 sidor och fyrfärg redan bokat på tryckeriet. Målet i autogirokampanjen är att gå över till en större och bättre Offensiv varje vecka.

Jubileumsdagen i Husby Träff den 19 maj innehåller seminarier, workshops, ett stormöte och en fest. Det kommer att finnas fika, mat och barnpassning, liksom ett maffigt bokbord.

Alla kan bidra till firandet. Värva en autogiro eller ge bort till en vän. Anmäl dig för att vara med i Husby!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!