Bra ekonomitakt i november

2014-11-19 15:36:48
I Ekonomikampanjen hittills i november ligger Mellannorrland och Västsverige bra till och både Mellansverige och Sydsverige har redan slagit sina målsättningar. Däremot går det sämre för Norrbotten, vilket är överraskande med tanke på det höga oktoberresultatet. Det är dock två helger kvar tills månadsskiftet. Vad gäller den senaste veckans resultat ligger Västsverige i topp.

Vi fortsätter kampanjen för att öka antalet autogiroprenumerationer. Offensiv har den här veckan fler än 2 000 prenumeranter som betalar via autogiro. I november har Offensiv 33 nya autogiroprenumeranter, varav 24 i Stockholm, fem i Norrbotten, tre i Västsverige och en i Sydsverige. Se även stapeln på nästa sida. Målet fram till årsskiftet är 250 nya autogiroprenumeranter.

Det fortsätter att komma in bidrag till Rättvisepartiet Socialisterna (RS) och till den internationella organisation som vi är en del av, CWI, i höstinsamlingen. Igår fick vi in 900 kronor till RS och 300 kronor till CWI, och i tisdags kom det in 1 000 kronor till CWI och 500 kronor till RS.
Om du också vill stödja den socialistiska kampen och de gräsrotsrörelser vi är med och bygger såväl i Sverige som internationellt, sätt in ditt bidrag på PG 87 96 49-2. Märk insättningen ”RS” eller ”CWI” beroende på vart du vill att pengarna ska gå.