Bra resultat från Pride i Luleå

2012-06-20 15:14:33
Juni månads ekonomikampanj fortsätter, och med en helg kvar utöver midsommarhelgen har vi en bit att gå. Kampanjen ligger just nu på 23 468 kronor, av ett mål på 60 000 kronor.

Helgens aktiviteter ledde till en ökning på 8 032 kronor till ekonomikampanjen och av det samlades 1 974 kronor in under Luleå Pride, som firades för första gången någonsin.
RS-medlemmar från hela Norrbotten och även från Stockholm deltog och kampanjade mot utvisningarna av hbt-flyktingar.
En stor del av de insamlade pengarna kom från försäljningen av pam­fletten Upp till hbt-kamp, som ges ut av RS och HBT-Socialisterna. Totalt 16 ex såldes under Luleå Pride.

Rättvisepartiet Socialisterna tar kamp mot nedskärningar i vård, ­skola och omsorg runt om i landet. Bland annat stödjer vi kampen mot nedläggningarna av flera skolor och fritidsgårdar i Sveriges förorter och delade turer i Norrbotten. Men för att kunna fortsätta kampanjerna behövs pengar och då är det viktigt att vi når målet för ekonomikampanjen.
För att nå det ekonomiska målet i juni behöver vi stöd av läsare, prenumeranter och sympatisörer. Skicka gärna in ett sommarbidrag till Offen­siv på PlusGiro 87 96 49-2!
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!