Dags för kongressbidrag

2013-02-13 12:57:21
Insamlingen är en av höjdpunkterna på Rättvisepartiet Socialisternas kongress till helgen. Vi ber om pengar för att bygga ett verkligt socialistiskt alternativ. Pengarna stärker Offensiv & RS och vi kan ta nya initiativ.

Vi siktar på att slå fjolårets 62 000 kronor. Vi har redan fått två bidrag – ett på 1 500 och ett annat på 300 kr.
Alla kan bidra – sätt in ett bidrag på plusgiro 87 96 49-2 och skriv ”kongressinsamlingen”. Det går ­också att sms:a till nr 72550; för att ge 50 kronor, skriv ”Offensiv 50”.

I Göteborg såldes 106 Offensiv under lördagens manifestationer mot SD-rasismen. Offensiv fick också nya prenumeranter och Rättvisepartiet Socialisterna nya intresserade på flera orter.
Ekonomikampanjen i februari har just passerat 20 000 kronor. Torgmö­ten och utåtriktad försäljning står för en stor del av inkomsterna. Den som inte kan delta kan istället sälja prenumerationer till vänner och arbetskamrater.

Aldrig tidigare har
Offensiv haft fler prenumeranter under januari-februari än i år. Den som vill ha argument mot riskkapitalister, mot rasism och mot regeringen behöver Offensiv.
Den som vill ge stöd till våra kampanjer ska också prenumerera på Offensiv.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!