Full fart i 6 veckor

2018-08-01 15:37:53
Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj har startat. Varje dag i sex veckor kommer vi vara ute och prata med arbetare, pensionärer, ungdomar – vanligt folk – om behovet organisering, kamp och protester mot kapitalismen.
Det är många som vill stödja RS och Offensiv. När vi är ute på gator och torg, knackar dörr, ringer runt till våra sympatisörer och överhuvudtaget sprider vår politik får vi in såväl pengar som röstlöften och personer som vill hjälpa oss att kampanja under valkampanjen.
För behovet av ett revolutionärt socialistiskt parti, som vägrar nedskärningar och försämringar för vanligt folk samt organiserar kamprörelser och protester för att stoppa de skenande klassklyftorna och istället omfördela dem demokratiskt utifrån behoven, blir allt mer tydligt.
Hjälp oss du också! Vi och våra kampanjer finansieras av gräsrötterna – inte av storföretagen. Skänk en slant – lättast är att swisha till 123-240 32 85.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!