Nu gäller bara extra aktiviteter

2009-04-22 11:54:44
Med en dryg vecka kvar på april återstår det att få in 52 366 kronor till ekonomikampanjen för att nå målet på 80 000 kronor.

April har alltid varit en tuff månad. De två senaste åren har RS/Offensivs ekonomikampanj inte nått aprilmålet. Men att med bara en vecka kvar ha nått 27 634 kronor visar att vi behöver rejält hårda tag för att nå en skam­gräns på minst 65 000.
För att det ska vara möjligt måste vi genomföra extra tidningsförsäljningar och andra utåtriktade aktiviteter. Alla möten med RS runt om i landet behöver hålla insamlingar för våra kampanjer. Och som sagts tidigare behöver vi extra resurser för att kun­na driva en bra antikapitalistisk valkampanj inför EU-valet.
Umeås partiföreningar är ett exempel som har börjat en rundringning till medlemmar och sympatisö- rer om ett bidrag till valkampanjen. Hittills har det givit 1 100 kronor.
Värt att nämna igen är att vi fortfarande har över 2 000 prenumeranter på Offensiv. Men vi behöver fler! Genom att ta en prenumeration får man inte bara en utmärkt veckotidning, man stödjer också alla RS kampanjer runt om i landet och världen ekonomiskt.

Vill man stödja RS och Offensivs kampanjer sätter man in sitt bidrag på PG 87 96 49-2. Vill man teckna en prenumeration skickar man e-post till prenumerant@socialisterna.org.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!