Offensiv fick 209 nya autogiroprenumeranter

2007-01-10 13:52:28




2006 års prenumerationskampanj nådde 520 prenumerationer, varav 209 autogiroprenumerationer. Vilket gör att Offensiv idag har rekordmånga autogiroprenumeranter.

Målet för prenumerationskampanjen var 800 långa prenumerationer (kvartal eller längre) varav 300 autogiroprenumerationer. Alla regioner slog förra årets autogiroresultat, dock var det sämre med de långa prenumerationerna, där vi missade målet med cirka 300.

Ny satsning i vår

Vi har stora möjligheter att få fler prenumeranter under våren, enbart på de fackliga demonstrationerna den 14 december såldes över 100 prenumerationer. Offensiv kommer under våren att spegla kampen mot regeringen och avtalsrörelsen från strejkvaktskedjor och frontlinjen.
Om du inte redan prenumererar är det hög tid att du tar en prenumeration redan idag!

Joel Eriksson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!