”Oktober” fortsätter en månad till

2014-11-13 14:29:28
November har börjat bra för ekonomikampanjen, i klass med oktober som blev årets bästa månad hittills i år. Hittills i november ligger vi på 29 712 kronor.

En viktig del i ekonomikampanjen är att värva prenumeranter. De som prenumererar på Offensiv får inte bara den bästa socialistiska veckotidningen i brevlådan, de säkrar också regelbundna inkomster till tidningen och kampen.
Vi behöver överträffa oktober och nå 80 000 kronor i november. Det finns flera bra sätt:
• I helgen såldes våra t-tröjor i både Borås och och i London. Gå in på http://shop.socialisterna.org för att se en del av det som finns är att köpa. Här finns också bra tips på julklappar.
• Enskilda prenumeranter på Offensiv har bidragit med 200, 500 och 720 kronor genom att sätta in pengar på vårt konto, plusgiro 87 96 49-2.
• Under helgens demonstrationer såldes till exempel 19 Offensiv i Borås.

Utöver att sälja Offensiv på gator och torg – och till vänner– kan vi också få in pengar på middagar, fika och direkta insamlingar.
Ekonomikampanjen fortsätter alltså med ”oktober” en månad till. Detta i den bästa av traditioner – Oktoberrevolutionen i Ryssland 1917 inträffade ju den 7 november enligt vår gregorianska kalender. ■