Ställ upp och sälj Offensiv på 1 maj!

2011-04-27 15:31:03
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv kommer att delta i förstamajtågen på flera orter. Bland annat i Stockholm, Göteborg, Umeå och även i Köpenhamn. Vi kommer såklart att sälja knappar, dela ut flygblad och sälja Offensiv. Kommer du att gå i ett förstamajtåg och vill hjälpa till att sälja Offensiv? Ring 08-605 94 03 eller e-posta till offensiv@socialisterna.org
Samtidigt som förstamajförberedelserna är i full gång på­går också valkampanjen i Göteborg och med den valfondsinsamlingen med målet att samla in 15 000 kronor. Hittills har 10 117 kronor kommit in kontant eller i löften. Du kan sätta in ditt bidrag på Plusgiro 87 96 49-2 och märka med ”valfond”.
Innan påsk hölls den så kallade ”Offensivveckan” där det bland annat ingick att värva 100 nya autogiroprenumeranter i landet. Slutresultatet blev 64 nya prenumeranter, vilket är ett väl godkänt resultat och vilket innebär att Offensivs inkomster ökar med 1 920 kronor per månad. Men en autogiroprenumeration kan man teckna varje vecka. Skicka ett e-brev till ovanstående e-postadress med dina adress- och bankuppgifter så får du fyra nummer per månad för endast 30 kronor.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!