Studenter mot rasism bildas i Kärrtorp

2013-12-18 12:45:54
– När jag hade sett första nazistklottret gick jag till rektorn. Jag föreslog ett infomöte med alla elever, men skolledningen gjorde inget.

Nazisterna har klottrat ned skolan 4 gånger, efter det tredje krävde jag att de skulle ta nazisthotet på allvar och informera om antinazistdemonstrationen. De gjorde ingenting, säger Julietta till Offensiv.
Julietta och andra elever bildar nu Studenter mot rasism i Kärrtorp och kommer själva att mobilisera till den nya ­antinazistiska manifestationen på söndag.
– Skolledningen vill tysta ned vår demonstration för att den inte vill att skolan ska blandas in. Men vi kommer att visa att vi elever inte accepterar nazism och att vi inte ger upp.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!