Ge ett bidrag till RS kongress

2009-10-28 13:57:45
Rättvisepartiet Socialisternas kongress infaller i helgen och med den också en insamling för att bekosta nuvarande och kommande kampanjer, både nationellt och globalt. På grund av detta kan det slutgiltiga resultatet för ok-tober inte redovisas förrän i nästa nummer av Offensiv.

När denna tidning går i tryck är det fyra dagar kvar av oktober. Just nu ligger ekonomikampanjen på 42 492 kronor. Det kommer att tillkomma mer pengar till det slutgiltiga resultatet för oktober efter helgens kongressinsamling.
Rättvisepartiet Socialisterna baserar helt sin verksamhet på frivilliga ekonomiska bidrag från våra medlemmar, prenumeranter på tidningen Offensiv och andra gräsrotssympatisörer som vi dagligen möter när vi bedriver våra kampanjer.
Denna veckas tidning är som vanligt fylld av massor av kampexempel, både nationella och internationella, vilka är beroende av dessa ekonomis­ka bidrag.
Det går även fortfarande bra att skicka in ett bidrag till kongressinsamlingen på PlusGiro 87 96 49-2.

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!