Hårda tag krävs i april

2009-04-08 21:50:41
Efter en knapp vecka in i april månad har ekonomikampanjen nått 13 055 kronor. Vi har sålt 388 Offensiv och 24 prenumerationer.

Demonstrationen mot vårdnedskärningarna i Sundsvall på lördagen och kampanjen inför den ledde till 27 sål­da Offensiv och 900 kronor i stöd. Under lördagen deltog också RS på den antirasistiska protesten i Uppsala där 22 (!) personer anmälde intresse för RS och våra kampanjer. Vi sålde 45 Offensiv, fick 2 nya prenumeranter och 1 420 kronor i bidrag.

Förra veckans Offensiv rapporterade om det preliminära slutresultatet för mars. Efter det fick vi in ytterliga­re 5 368 kronor genom bland annat insamlingar. Det leder också till att första kvartalet 2009 är det tredje bäs­ta i ekonomikampanjens historia istället för det fjärde bästa.
Trots ett bra resultat hittills i april, kommer det att krävas en extrasatsning under andra delen av månaden om vi ska klara målet på 80 000 kronor.
Vi behöver resurser för att kunna driva en bra valkampanj i EU-valet med det nylanserade ArbetarInitiativet.
Kampanjen hårdstartar i april med flera landsomfattande aktioner.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!