Nu behövs en slutspurt

2009-08-26 12:49:01
Vid slutet av augusti förra året hade vi en situation som är väldigt lik den vi står inför detta år.
Då lyckades vi med att un­der den sista veckan gå från 27 084 till 73 320 kronor, det vill säga en ökning på 46 236 kronor.

Nu behövs en liknande slutspurt för att klara augusti månads ekonomimål och betala alla räkningar!
I nuläget ligger vi på 31 079 kronor och det är alltså runt 50 000 kronor som måste in den sista veckan för att nå målet på 80 000 kronor.
Insamlingar kommer att hållas på alla partiföreningsmöten runt om i landet samt även på partistyrelsen som äger rum nu i helgen.
Men det kommer också att behövas extra aktiviteter under veckan och helgen för att nå målet och där kan alla som vill och kan hjälpa till. Har man ingen möjlighet att delta på en aktivitet är bidrag från prenumeranter och andra sympatisörer också välkommet.
Nu drar vi tillsammans med de övriga organisationerna i Septemberalliansen igång den massiva mobiliseringen till den stora demonstrationen vid riksdagens öppnande den 15 september. Totalt finns det 7 500 affischer som ska sättas upp och 50 000 flygblad som ska delas ut.
Bidrag, stora som små, för att kla­ra av en slutspurt och nå augusti månads ekonomimål, är varmt välkomna och kan sättas in på PlusGirokonto  87 96 49-2.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!