Offensiv i Malmö och Luleå

2013-11-13 13:51:28
Antirasism och antinazism var dominerande teman för våra aktiviteter senaste veckan. I Göteborg såldes 28 Offensiv i hällregnet på demonstrationen på årsdagen av Kristallnatten i lördags.

På aktiviteter i Stockholm samma dag, innan demonstrationen mot nazistmarschen, såldes det 155 ­Offensiv och 10 prenumerationer, vilket tillsammans med direkta bidrag gav           4 400 kronor till ekonomikampanjen. Kamrater i Malmö drog samma dag in 250 kronor och i Luleå 220 kronor.
Prenumerantantalet på Offensiv fortsätter att slå rekord, med ett snitt på över 2 200 varje vecka hittills i år. Och nästa vecka inleds den årliga prenumerantkampanjen, med höjdpunkt veckan före jul, då Offensiv firar 40 år.
Men allmänt ligger ekonomikam­panjen en bit efter målet. Idag, tisdag, har vi 15 573 kronor hittills i novem­ber. Tillsammans med ökade utgifter gör det att vår ekonomi är lite mer ansträngd än vanligt. För att inte halka efter ytterligare behövs det att vi klarar månadsmålet på 80 000 kronor.
Offensiv och RS litar på medlemmar och sympatisörer. Vi vet att många är beredda att skicka 100, 500 eller mer till ekonomikampanjen.
Skicka en present till Offensivs 40-årsfirande, plusgiro 87 96 49-2.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!