Prenumerera på Offensiv

2016-12-29 12:29:45

foto: Natalia Medina


I nästa nummer kommer en slutredovisning av prenumerations­kampanjen, men vi vet redan att det är den bästa sedan Offensiv övergick till att bli veckotidning (1997). Sedan den 22 oktober har vi fått in 397 långa prenumerationer, varav 168 är på autogiro. Snabbast ökning på slutet har Haninge partiförening haft som med 12 nya under tre dagar ligger på 74 resultat och har en chans att gå om partiföreningarna Stockholm Sydost och Sydväst som tävlar om förstaplatsen med 83 respektive 81 resultat just nu.

Ge bort Offensiv i julklapp

2017 blir ett år med stora utmaningar. Temperaturen på klimatet ökar oroande mycket, vilket betyder att klimatkampen måste trappas upp, liksom den politiska temperaturen med mer av rasism och motsättningar mellan olika kapitalistiska stormakter. Behovet av oberoende socialistiska röster kommer att vara större än någonsin. DU KAN BIDRA genom att ge bort en prenumeration till någon i julklapp.

Gör så här:

Swisha in ett helår 480 kronor eller ett halvår 240 kronor till swishnummer 123 240 32 85. Du kan också använda PlusGiro: 87 96 49-2.

Skriv i meddelanderutan att det är en gåvoprenumeration och vem som ska få den. E-posta samtidigt uppgifterna till prenumerant@socialisterna.org där du meddelar namn och adress på den som ska få prenumerationen samt ditt namn och datum när du satte in/swishade betalningen. Tack på förhand!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!