RS Göteborg bildar ny partiförening

2008-11-12 16:55:20
På grund av den höga värvningstakten under det sena-s­te året beslutade RS Göte- borg att bilda en fjärde partiförening.

Den nya partiföreningen RS Hjällbo höll sitt första möte onsdagen 5 november i partilokalen i Kortedala. På mötets gavs en rapport från RS kongress följt av en diskussion om kommande aktiviteter, som demonstratio- nen på Kristallnatten den 9 november och lördagens demonstration för att rädda biljobben.
Mötet lade även stor vikt på att vi måste fortsätta att öka värvningstakten och gå ut mer offensivt till arbetare och ungdomar, då det finns ett uppenbart sug efter våra idéer i dessa kristider för kapitalismen.
Viktor Jackson
RS Göteborg Hjällbo

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!